background-image

Vacatures

De stichting heeft diverse vacatures:

Fondsenwerver

Wij zijn op zoek naar een fondsenwerven die ons kan helpen de bronnen aan te boren die het ons mogelijk maken meer te verwezenlijken.
Gezien onze bescheiden schaal en beperkte eigen middelen is het ons niet mogelijk tot een andere overeenkomst met een fondsenwerver te komen dan op no cure, no pay basis. We rekenen op uw begrip hiervoor.

Bestuursleden

De functie bestaat hoofdzakelijk uit het met raad en daad bijstaan van de voorzitster en met het dagelijks bestuur bestaand uit de voorzitter, secretaris en penningmeester. Natuurlijk is het meedenken over de huidige werkzaamheden en de toekomst van de stichting ook een zeer belangrijk facet van de functie.

Wij zoeken twee enthousiaste en actieve personen om ons bestuur aan te vullen. Vanwege het werk hier en de contacten met onze partner stichting in de Verenigde Staten, One Spirit, uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal een eerste vereiste.

Eigen vervoer en/of woonachtig in de omgeving van Veendam is essentieel en het zou ideaal zijn als er al eerder ervaring is opgedaan in een vergelijkbare functie.

Lijkt het je wat je steentje bij te dragen aan het werk van Stichting Cosmic Fire Foundation, neem dan even contact op.

© 2023 Stichting Cosmic Fire Foundation - Alle rechten voorbehouden